SETEMBRE 2016. Nous cursos a Mataró

Ja estan obertes les inscripcions als nous cursos que impartirem al Centre de Formació Permanent Tres Roques de Mataró durant aquest trimestre. Tens temps fins el dia 18 de setembre. Per fer la inscripció online pots entrar a :

https://serveisweb.mataro.cat/tramits/extranet/LoginAnonim.do?tipusTramitCodi=INSC-Cursos3Roques-Alta#no-back-button

 

Aprèn a parlar en públic (2ª edició). Si tens dificultats per fer-te entendre als altres, expressar les teves idees de manera clara o bé t’agradaria tenir més fluïdesa a l’hora de comunicar-te, amb l’ajuda de dinà- miques grupals i exercicis pràctics ho podràs millorar. Aprendre tècniques de llenguatge corporal, com construir un discurs o fer la teva comunicació més assertiva t’ajudaran a comunicar-te de manera més efectiva.

Divendres de 9:30 a 11:30 (7 sessions. Inici 7 d’octubre)

cartell parlar en públic oct 16-1

Que no t’espanti l’estrès (tècniques de mindfulness). La pràctica del Mindfulness o Atenció Plena ens permet aprendre a parar, mirar i viure el present, conscients de nosaltres mateixos i el nostre entorn. Són molts els estudis que demostren que la pràctica del Mindfulness és una eina eficaç per controlar l›estrès. Ens permet relacionar-nos amb l’estrès i no reaccionar-hi, disminueix l’autoexigència i ens ajuda a gestionar les emocions de manera adequada. Amb la combinació d’uns coneixements teòrics i pràctics els alumnes adquiriran eines per introduir el Mindfulness  al seu dia a dia.

Dimarts de 17 a 19 h (6 sessions. Inici 4 d’octubre)

mindfulness 4 ROQUES-1

– Coaching per a mares i pares (3a edició). La il·lusió de ser pares i mares, de protegir, cuidar i acompanyar el desenvolupament del nostre fill exigeix determinades conductes i actituds, de les quals no sempre en som conscients. És important l’entrenament en estratègies per educar de forma emocionalment intel·ligent els nostres infants i adolescents. Així, evitarem patir el desgast d’energia emocional que pot comportar el caos a casa.

Dilluns de 17 a 19 h (8 sessions. Inici 3 d’octubre)

 

coaching3

 Taller d’entrenament de la memòria (2a edició). Sovint quan fem anys comencem a notar canvis en la nostra memòria, oblits, errades de memòria o dificultats per aprendre. Avui en dia tenim clar que el binomi edat/memòria no és exclusiu, sinó que a les pèrdues de memòria hi intervenen molts altres factors i que en algun hi podem intervenir, afavorint l’estimulació cognitiva i el manteniment del funcionament mental. Podem estimular i mantenir, amb exercicis contrastats, diferents funcions cognitives implicades en els processos d’aprenentatge i memòria.

Dijous de 9:15 a 11:15 (6 sessions. Inici 6 d’octubre)

 

memoria2ed

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

4 × 3 =