Nous tallers al Centre de Formació Permanent 3 Roques (Mataró)

En la programació del tercer trimestre que s’oferta des del Centre de Formació Permanent Tres Roques (Mataró), nosaltres impartirem 3 tallers:

Coaching per mares i pares. La il·lusió de ser pares i mares, de protegir, cuidar i acompanyar el desenvolupament del nostre fill exigeix determinades conductes i actituds de les quals no sempre som conscients. És important l’entrenament en estratègies per educar d’una forma emocionalment intel•ligent els nostres infants i adolescents. Així evitarem patir el desgast d’energia emocional que pot comportar el caos de casa.

Dijous de 9.30 a 11.30 h (8 sessions. Inici 14 d’abril)

Mindfulness. Recordes el gust del teu últim àpat? Has anat a la feina i no saps com hi has arribat? Estàs constantment pensant en el que et preocupa i no gaudeixes del que vius? Possiblement tens el cos en el present però no la ment. La pràctica de Mindfulness o Atenció Plena ens permet aprendre a parar, mirar i viure el present, conscients de nosaltres mateixos i el nostre entorn. Només si som capaces d’aturar-nos i observar el que està succeint al nostre voltant en el moment present, podrem controlar i gestionar de manera adequada les nostres emocions.

Dimecres de 17 a 19 h (6 sessions. Inici 13 d’abril)

Aprèn a parlar en públic. Si tens dificultats per fer-te entendre als altres, expressar les teves idees de manera clara o bé t’agradaria tenir més fluïdesa a l’hora de comunicar-te, amb l’ajuda de dinà- miques grupals i exercicis pràctics ho podràs millorar. Aprendre tècniques de llenguatge corporal, com construir un discurs o fer la teva comunicació més assertiva t’ajudaran a comunicar-te de manera més efectiva.

Divendres de 17 a 19 h (7 sessions. Inici 15 d’abril)

Les inscripcions seran del proper dilluns 29 de febrer fins el 15 de març. Presencialment o bé online. 

Centre de Formació Permanent Tres Roques
Pl. Canigó, 7 (c. Tres Roques)
08303-Mataró
Tel.: 93 758 24 75
Fax.: 93 758 24 76
Correu electrònic: tresroques@ajmataro.cat


  coaching2edmindfulness 3 ROQUEScartell parlar en públic

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

five × five =